Om de wachttijden zo kort mogelijk te houden, verzoeken wij u op tijd aanwezig te zijn voor uw afspraak.

Indien u verhinderd bent, dient u dit minimaal 2 werkdagen voor uw afspraak te melden. Deze termijn is vastgesteld door de Nederlandse Zorg Autoriteit. Indien u de afspraak niet nakomt zonder een tijdige afmelding, zijn wij genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen.

KvK: 78321565
AGB: 12006773

SPOED EN PIJNKLACHTEN

Wij streven ernaar om pijn- en spoedklachten dezelfde dag nog te behandelen. Om u te kunnen helpen vragen we u om in de ochtend, liefst zo vroeg mogelijk, te bellen voor een afspraak. Zie ook dienstregeling voor de dienstdoende tandarts indien u in het weekend spoedeisende tandheelkundige hulp nodig hebt.

CONTACTFORMULIER

Indien u vragen of opmerkingen heeft, of wilt reageren op een openstaande vacature, kunt u contact met ons opnemen. U kunt dit telefonisch doen, of via het contactformulier op deze pagina. U kunt géén afspraken maken via het contactformulier; dit kan alleen telefonisch.

Bent u niet tevreden over de manier waarop u bent behandeld, over de gang van zaken in onze praktijk of over een ontvangen nota? Dan is het belangrijk dat u ons daarover informeert. U kunt dit schriftelijk, telefonisch of per e-mail doen. Ook kunt u onderstaand formulier invullen en versturen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Let u hierbij ook op uw mailbox voor spam of ongewenste berichten.

Adres: Berndijksestraat 1, 5171 BA, Kaatsheuvel
Telefoon: 0416-280177