OVER ONS

U kunt bij ons terecht voor algemene tandheelkunde. Als patiënt staat u in onze praktijk centraal. Zorgvuldigheid, kwaliteit en aandacht voor de patiënt zijn voor ons heel belangrijk. Ons doel is het leveren van de beste tandheelkundige zorg voor elke individuele patiënt. Onze werkwijze is daarom mensgericht, volgens de nieuwste inzichten en met behulp van moderne technieken en apparatuur.

ONS TEAM

Annelieke de Waal – van der Weijden

TANDARTS-IMPLANTOLOOG

BIG registratienummer 19921268702
AGB code 12199338

Annelieke de Waal is in 2016 cum laude afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens haar studie heeft zij zich verder verdiept in de kindertandheelkunde, angstige patiënten en cosmetische tandheelkunde. Daarnaast heeft ze een gecertificeerde opleiding voor toepassing van injectables afgerond. In 2018 heeft ze de masterclass Implantologie aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam met succes volbracht. Sindsdien is zij o.a. werkzaam geweest in een verwijspraktijk voor implantologie en verzorgt zij momenteel de chirurgische behandelingen in de praktijk.

Jacques de Waal

TANDARTS

BIG registratienummer 49024745102
AGB code 12059010

Jacques de Waal heeft 40 jaar ervaring als tandarts algemeen practicus. In 1982 opende hij de praktijk aan de Berndijksestraat. In de jaren heeft hij zich verder verdiept in de volgende vakgebieden: endodontologie, kroon- en brugwerk, suprastructuren op implantaten, cosmetische tandheelkunde en complexe prothetiek. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan bij het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde in het Elisabeth Ziekenhuis te Tilburg.

Silke van Enckevort

TANDARTS

BIG registratienummer 79924369302
AGB code 12100762

Silke van Enckevort is in 2018 cum laude afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Sindsdien heeft zij veel ervaring opgedaan als tandarts algemeen practicus in verschillende tandartsenpraktijken in de regio en in diverse vakgebieden nascholing gevolgd. Naast haar werkzaamheden in ‘s-Hertogenbosch maakt ze momenteel deel uit van ons team, als veelzijdige, kundige en vrolijke collega.

Bart van der Weijden

TANDARTS

BIG registratienummer 39918953002
AGB code 12199423

Bart van der Weijden is in 2014/2015 reeds werkzaam geweest als tandarts in de praktijk en momenteel weer regelmatig bij ons te vinden naast zijn werkzaamheden in andere praktijken. Hij heeft ervaring opgedaan als tandarts algemeen practicus in tandartsenpraktijken in de regio en in Utrecht. Zijn interesse gaat uit naar wortelkanaalbehandelingen, kindertandheelkunde en restauratieve behandelingen. Daarin heeft hij veel nascholing gevolgd en volgt hij nog regelmatig cursussen. Daarnaast vindt hij het belangrijk om tijdens behandelingen de tijd te nemen om mensen op hun gemak te stellen.

Angela Merkus

MONDHYGIËNISTE

KRM-nummer 054500 
AGB code 87000964

Angela heeft de opleiding tot mondhygiënist gevolgd aan de KU Nijmegen en is in 1981 afgestudeerd. Ze is met name verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van preventieve en parodontale behandelingen. Voor haar is het belangrijk om patiënten een veilig gevoel te geven, zodat zij zich op hun gemak voelen. Ze vindt goede communicatie, een luisterend oor en een persoonlijke aanpak van belang om patiënten zo goed mogelijk te begeleiden. Met haar ruime ervaring, enthousiasme en passie voor het vak heeft ze al veel mooie resultaten behaald. Samen met ons team streeft ze naar mondzorg op maat om patiënten zo lang mogelijk te laten genieten van een gezonde mond en stralende lach.

Indy Eberg

MONDHYGIËNISTE

KRM-nummer 2000246
AGB code 87101563

Indy is in 2020 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Hiervoor deed zij als preventie assistente al ruime ervaring op met preventieve behandelingen. Tegenwoordig verzorgt Indy zowel preventieve als uitgebreide parodontale behandelingen in de praktijk.

Esmée Luijk

MONDHYGIËNISTE

BIG registratienummer 49930072579

Esmée heeft in 2021 haar Bachelor Mondzorgkunde behaald aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarvoor heeft zij als preventie assistente reeds ervaring opgedaan met diverse behandelingen, bij zowel volwassenen als kinderen. Momenteel versterkt zij als mondhygiëniste ons team.

Astrid Simons

PRAKTIJKMANAGER

Nadya Lubberdink

PAROPREVENTIEASSISTENTE

Angelique Klijn

TANDARTSASSISTENTE

Marie-Christine de Waal

TANDARTSASSISTENTE

Kirsten Don

PREVENTIEASSISTENTE

Chayenne Gevaerts

TANDARTSASSISTENTE