OVER ONS

U kunt bij ons terecht voor algemene tandheelkunde. Als patiënt staat u in onze praktijk centraal. Zorgvuldigheid, kwaliteit en aandacht voor de patiënt zijn voor ons heel belangrijk. Ons doel is het leveren van de beste tandheelkundige zorg voor elke individuele patiënt. Onze werkwijze is daarom mensgericht, volgens de nieuwste inzichten en met behulp van moderne technieken en apparatuur.

ONS TEAM

Ons team bestaat uit drie tandartsen, twee mondhygiënisten en vijf tandartsassistentes. Samen maken wij graag uw bezoek aan onze praktijk een zo prettig mogelijke ervaring.

Annelieke de Waal – van der Weijden

TANDARTS-IMPLANTOLOOG

BIG registratienummer 19921268702
AGB code 12199338

Annelieke de Waal is in 2016 cum laude afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens haar studie heeft zij zich verder verdiept in de kindertandheelkunde, angstige patiënten en cosmetische tandheelkunde. In het kader van de cosmetische behandelingen heeft zij een gecertificeerde opleiding voor toepassing van injectables afgerond. In 2018 heeft ze de masterclass Implantologie aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam met succes volbracht. Sindsdien verricht zij de chirurgische behandelingen in de praktijk.

Jacques de Waal

TANDARTS

BIG registratienummer 49024745102
AGB code 12059010

Jacques de Waal heeft ruim 35 jaar ervaring als tandarts algemeen practicus. In 1982 opende hij de praktijk aan de Berndijksestraat. In de jaren heeft hij zich verder verdiept in de volgende vakgebieden: endodontologie, kroon- en brugwerk, suprastructuren op implantaten, cosmetische tandheelkunde en complexe prothetiek. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan bij het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde in het Elisabeth Ziekenhuis te Tilburg.

Guus van Koningsbruggen

TANDARTS

BIG registratienummer 99022150802
AGB code 12052168

Als tijdelijke waarnemer werkt Guus van Koningsbruggen sinds oktober 2021 in ons team. Hij heeft jarenlang gewerkt vanuit zijn eigen praktijk in Loon op Zand. Wij zijn blij dat hij zijn waardevolle ervaring en expertise ook binnen ons team in Kaatsheuvel wil inzetten.

Angela Merkus

MONDHYGIËNISTE

KRM-nummer 054500 
AGB code 87000964

Angela heeft de opleiding tot mondhygiënist gevolgd aan de KU Nijmegen en is in 1981 afgestudeerd. Ze is met name verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van preventieve en parodontale behandelingen. Voor haar is het belangrijk om patiënten een veilig gevoel te geven, zodat zij zich op hun gemak voelen. Ze vindt goede communicatie, een luisterend oor en een persoonlijke aanpak van belang om patiënten zo goed mogelijk te begeleiden. Met haar ruime ervaring, enthousiasme en passie voor het vak heeft ze al veel mooie resultaten behaald. Samen met ons team streeft ze naar mondzorg op maat om patiënten zo lang mogelijk te laten genieten van een gezonde mond en stralende lach.

Indy Eberg

MONDHYGIËNISTE

KRM-nummer 2000246
AGB code 87101563

Indy is in 2020 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Hiervoor deed zij als preventie assistente al ruime ervaring op met preventieve en mondhygiëne behandelingen.

Astrid Simons

PRAKTIJKMANAGER

Ingrid Zwaans

PREVENTIEASSISTENTE

Nadya Lubberdink

PREVENTIEASSISTENTE

Angelique Klijn

TANDARTSASSISTENTE

Marie-Christine de Waal

TANDARTSASSISTENTE

Angelique Hendriks

TANDARTSASSISTENTE

Kiek Rijnen

STAGIAIRE TANDARTSASSISTENTE